mandag den 31. december 2012

Happy New Year!

Så er det i aften, der skal siges farvel til 2012 og ikke mindst goddag til 2013. Det tager mig altid mindst to måneder at vænne mig til, at skrive et nyt årstal. Nu må vi se, om det også går sådan denne gang.

Vi kører ud til svigermor inden længe og hjælper med aftenens menu. Jeg er ikke i tvivl om, den står på godt selskab, drønlækker mad, iskold hvidvin, nytårspynt, boblende champagne, nytårskys med kæresten, kransekage og en masse fyrværkeri.
Efter midnat smutter kæresten og jeg ud til en af mine veninde, der holder nytårsfest. Det skal nok blive en succes.

Nu er det i hvert fald snart tid til at smutte ud af døren, og jeg er næsten klar ;-)

- Champagne på køl
- I fitness med veninde 
- Lægge neglelak (er jeg i fuld gang med lige nu)
- Sætte hår
- Få styr på outfittet (er ikke heeelt sikker på, om jeg tør hoppe op på de meget høje hæle, haha)
- Pakke beskyttelsesbriller
- Skrælle syv kilo kartofler
- Lægge make up

Rigtig godt nytår til alle!

søndag den 30. december 2012

Nye nytårssko

Egentlig skulle jeg jo ikke købe noget nyt til hverken jul eller nytår. Men sådan gik det jo ikke helt, da jeg lagde en lille bestilling ved H&M tidligere på måneden.

Den sorte kjole (se den her) skal på til nytår. Den var dog alt for nedringet, så jeg har været en smule kreativ. Jeg har syet et stykke blondestof i 5 cm af åbningen, så den ikke er helt så voldsom. I aften skal vi ud til mine forældre, og da jeg ikke havde nok sort sytråd herhjemme, skal jeg lægge kjolen op ude hos dem. Så jeg kan ikke vise jer det færdige resultat endnu :-) Men forhåbentlig bliver den fin og nytårsklar til i morgen.

I går var kæresten og jeg inde i byen, da jeg skulle et smut på posthuset. Jeg endte med at kigge i Deichmann, hvor jeg fandt nogle fine sorte sko med glimmereffekt til kun 269 kroner. De røg med hjem, og skal på i morgen til kjolen. Så nu må vi se, hvor mange gange, jeg brækker anklen i løbet af aftenen ;-) For jeg er bestemt ingen ørn på høje hæle, men det er jo kun nytårsaften én gang om året.




lørdag den 29. december 2012

Biograftur

Kæresten fik to biografbilletter (inkl. sodavand og popcorn, yeees), da han holdt 25 års fødselsdag for gutterne. Heldigvis kiggede han på dem forleden, for de udløber nemlig her til nytår. Så vi skulle have dem brugt i denne uge.

Efter at have læst til eksamen ude på universitetet, mødtes jeg med kæresten for at spise på restaurant og derefter tage på en gratis biograftur. Vi vil egentlig begge gerne se "Hævnen", men den kommer jo først til januar. Den eneste film, der ellers lød tiltalende var "De urørlige", så den stillede vi os i kø til at komme ind og opleve.

Og hold nu op, hvor blev jeg positivt overrasket. Jeg tror faktisk aldrig, jeg har set en fransk film før. Da jeg ikke forstår ret meget andet end "merci", frygtede jeg, at det franske ville ødelægge oplevelsen. Men det gjorde det slet ikke. Det er en rigtig god film, som efter min (og kærestens) mening er fyldt med humor.

En ægte feel-good film, og den var helt perfekt til sådan en småsen fredag aften. Jeg vil helt klart anbefale den, da både historien og skuespillet fungerer godt. Så det var virkelig vores held, at kærestens billetter skulle bruges nu her, ellers havde vi nok ikke taget i biografen og set den.

Så hermed får "De urørlige" mine varmeste anbefalinger, hvis man trænger til en sød historie med nogle gode grin og med en portion seriøsitet oven i.

onsdag den 26. december 2012

De fineste julegaver

Jeg er virkelig overvældet over årets gavehøst. De fleste har jeg fotograferet og fyret ind på nedenstående collage, så I kan se, hvor overdrevet heldig, jeg har været i år.


































- Hårprodukter fra Aussie (svigermor)
- Bordeaux Converse (mor og far)
- Lilla HAY sengetæppe (mor og far)
- Smykkeopbevaring fra Stelton (bror)
- Hjemmestrikket pandebånd (veninde)
- Lækker og blød sort striktrøje (mor og far)
- Kubus lysestage (farmor og farfar)
- Nøddeknækker (svigerfar)
- New Balance (farmor og farfar)
- Liebe slikfad (kæresten). Han havde været SÅ kreativ med gaven. Jeg fik en stor æske, hvor i der lå en masse guldkarameller, en kæmpe pose bland-selv-slik (han kender mig for godt, haha) og en mindre æske. Jeg skulle grave i guldkaramellerne for at finde dette fine fad. Og i den lille æske lå flere guldkarameller og så verdens sødeste lille kort. Det var en invitation til en tur til København inkl. to overnatninger sammen med ham - jeg kan SLET ikke vente, til vi skal af sted. Simpelthen så sødt tænkt
- Royal Copenhagen Contrast krus i lilla og grå (faster, onkel og fætre)
- Bakke og dvd (fra kærestens lillesøster, dvd'en er til deling med kæresten)
- Æggebægere fra Lucie Kaas (veninde)
- Hjemmelavet halskæde og matchende øreringe (veninde)
- Dior mascara (kærestens bedstemor)
- Kogebog (svigermor)

Jeg fik derudover også nogle "bordskånere" (sådan nogle, man sætte varme krus på) fra kærestens mormor og også to par drønlækre sorte strømpebukser (uldstrømpebukser og nogle lidt "finere". Det ene par fra mine forældre og det andet fra faster, onkel og fætre). Sidst men ikke mindst fik jeg to gavekort til Matas og har i alt for 500 kroner (det var fra min bror og kærestens bedstemor). Skønt!

Har I fået nogle gode julegaver? Jeg er i hvert fald meget mere end tilfreds med mine.

Nedtællingen..

Jeg havde småtravlt d. 24. december, da jeg altid har tusinde ting, som jeg gerne vil nå inden julemaden og gaverne. Og i år var bestemt ingen undtagelse. Så her kommer lige lidt glimt af min nedtælling til mad- og gaveorgiet :-) Ud over det på billedet var jeg også et smut forbi en venindes forældre til kaffe og slik, inden min veninde og jeg tog i kirke og nød en lille times julestemning i vores gamle "barndomskirke".

De allersidste pakkekalendergaver!
De indeholdt nytårsgejl, en neglefil og en rigtig fin sølvneglelak, som kom i brug med det samme

En lille times træning i fitness

Skønt program på DR, "Vi juler for fedt", som jeg kender mindst én, der var med til at producere. Det kørte, mens jeg gjorde mig julefin 

Ankommet til svigerfars hus, hvor den står på Disneys juleshow



tirsdag den 25. december 2012

Lillejuleaften

Jeg har helt glemt at fortælle om d. 23. december! Så her kommer lige lidt billeder derfra, inden jeg viser fra gårsdagens juleaften.

Jeg brugte lillejuleaften på at se nærmere på tøjet fra H&M. Jeg tror dog, at den blomstrede kjole ryger retur, da den er for fesen i farverne i forhold til min hud- og hårfarve. Uldtrøjen havde jeg taget på, så den er ikke med på billedet.



















Desuden åbnede jeg pakkekalendere. Der var en fin vase og et armbånd.




























Der faldt simpelthen så meget sne. Simpelthen så ærgerligt, at det forsvandt igen til d. 24. Men hyggeligt var det :-) Jeg havde bevæget mig ud i det for at handle ind til lækker brunch.















Vi fejrede lillejuleaften hos mine forældre med juletræspyntning og Love Actually i fjerneren. Total yndlingsjulefilm.





















mandag den 24. december 2012

Gaveindpakning

Jeg elsker at pakke julegaverne ind. I år har jeg leget med masking tape, konfetti, maling, stempler og lignende. Her er lige et glimt af nogle af årets indpakkede gaver :-)







lørdag den 22. december 2012

Hverdagsglimt

Gårsdagens pakker bød på en lille mælke-/flødekande med "tilbehør" og en hair cuff, som kan være med til at peppe en helt simpel hestehale op.

   


















Fredagen bød ud over pakkekalender også på julegaveindkøb. Jeg nåede næsten dem alle og her i formiddags, fik jeg købt den sidste. Så i går kastede jeg mig ud i årets gaveindpakning, og det endte med at fylde hele spisebordet (og en stor del af stuegulvet, haha)

















Det krævede en lille skål med julegodter og en kande H.C. Andersen the at hygge med papir, bånd, maling, stempler og lignende.


















I dag er dagen blevet brugt på at handle den sidste julegave og være til fødselsdag ved kærestens kusine. Kæresten er lige smuttet til en julefrokost, og jeg hygger herhjemme med mere indpakning. Og så skal jeg hente ham en gang i nat.

Glædelig 22. december - som i øvrigt startede med, at pakkeposten ringede på klokken 09.00 med mit H&M tøj, men mere om det i et andet indlæg :-)

torsdag den 20. december 2012

Hyggetirsdag og eksamenstorsdag

Her er lige lidt billeder fra i tirdags og i dag. I går tog jeg ikke nogle billeder, da jeg virkelig ikke lavede ret meget andet end at sidde på læsesalen og gør mig helt klar til eksamen i dag. Så i må nøjes med i forgårs og i dag ;-)

Tirsdag stod den på pakkekalender, som indholdte den sødeste lille pingvinlysestage og en "hyggepakke" med en lille notesbog, hvid chokolade og lakridsthe.


















Om aftenen tog jeg hul på godterne. Benene smækket op på sofaen, lakridsthe i kruset og chokolade i munden i mens løjerne udspillede sig i Brorfelde på TV-skærmen.


































I morges skulle jeg gøre mig klar til eksamen. Så jeg lagde en god bund med havregrød med smør, brun farin og et stort krus kaffe med mælk.

















Dagens gaver bød på en ansigtsmaske og nogle rigtig flotte øreringe, som pryder mine ører lige nu.


































Jeg havde virkelig frygtet denne mundtlige eksamen. Men jeg klarede det over al forventning og scorede mig et 12-tal. Så jeg mødtes med to piger fra studiegruppen på Baresso og fejrede, at vi alle har klaret eksamen rigtig fint. Jeg nød en Caffe Latte Tiramisu og en scones. Delte min scones med en studieveninde, som havde købt en chokolademuffin - ikke helt skidt med en halv af hver kage!






















Derefter kastede jeg mig endeligt over julegaveindkøb. Det har jeg virkelig glædet mig til, da jeg elsker det og synes, det er virkelig hyggeligt. Jeg fik klaret det meste, så de sidste køber jeg i morgen og så står den på indpakning, hvilket jeg elsker mindst lige så meget.

Rigtig glædelig torsdag d. 20. december.

tirsdag den 18. december 2012

Ups...

Lidt julegaver til mig selv. Overvejer dog stadig, om jeg har brug for det, eller om jeg skal afbestille det igen. Men synes det er billigt for 520 kroner, inkl. levering. Nu må vi se, om jeg har plads i julebudgettet ;-)


mandag den 17. december 2012

Stuens makeover

Mens kæresten var væk i en uge, lavede jeg om i stuen. Der er ikke sket voldsomt meget, men alligevel nok til, at jeg er rigtig glad for resultatet. Gulvtæppet er noget kæresten længe har sukket over, så da han var sat på toget mandag d. 3. december, drønede jeg i IKEA og købte blandt andet gulvtæppet. Jeg hamstrede også rammer til den nye billedvæg, som vi dog ikke har fået proppet billeder i endnu, men det ville jeg ikke gør uden kærestens mening.

Desuden er min mormors gamle natbord i teaktræ flyttet ind i stuen, og jeg elsker det! Derfor måtte juletræet skifte plads (og alle mine pakkekalendergaver.. shit, et arbejde). Der udover er der flyttet en lyskæde ind rundt om vores kommode i stuen.

Billederne er desværre ikke i super kvalitet, men de er også taget en travl mandag morgen, hvor vintermørket ikke ligefrem hjalp på fotoskarpheden. Meeen, man kan vist godt fornemme en bette forskel, ik?! Her er i hvert fald et enkelt førbillede, og resten er efter makeoveren.
































































Og så kan I da lige se, hvor heldig jeg var med pakkekalenderen i morges. En fin lille skål dekoreret med maskingtape (og to chokolader i) samt er sjippetov :-)



























søndag den 16. december 2012

En lille juledate

Som altid her i december, er jeg som universitetsstuderende hængt op med eksamenslæsning. Faktisk til helt op over ørerne lige for tiden. Men jeg havde aftalt med mig selv, og med min læsegruppe, at der skulle hygges lørdag. Så jeg tog ham den søde i hånden og besøge Zoo.

Vejret var ikke fantastisk, og vi ankom først klokken 15. Men det gjorde slet ingenting, for der var stort set mennesketomt. Det var skønt at have alle dyrene for sig selv, bl.a. kunne vi "interagere" med en lille abeunge, der endte med at svinge sig selv direkte ind i glasruden for at komme ud til os og med søløverne, når jeg klappede. De svømmede rundt og holdt MEGET øje med os, og den ene "brølede", når jeg klappede.

Vi nød den friske luft, hinandens selskab, og så fik jeg en lækker varm kakao med flødeskum. Ikke dårligt! Der var pyntet op med juletræer, der var små kul at varme fingrene ved, og vi lagde naturligvis også vejen forbi julemandens hjælpere.




fredag den 14. december 2012

Flere gaver

I går og i dag har jeg fået følgende lækre pakker.

13. december: Et fint indkøbsnet med leopardprint på og en lilla glimmerneglelak



























14. december: Endnu en fin lille kop og lidt hårgejl (valk og hårelastikker). Skønt, for jeg har smidt næsten alle mine hårelastikker væk.














Kæresten er til julefrokost med arbejdet, så jeg nyder en aleneaften. Mine søde forældre har været forbi med mad fra slagteren, jeg har set julekalender, julekortene er næsten færdigskrevet, en portion af pensum er læst... Og nu har jeg rullet mig ind i dobbeltdynen og indtaget sofaen. Skøn afslutning på denne fredag :-)

onsdag den 12. december 2012

Under juletræet..

.. Var der igen i dag to skønne gaver. Og øv, at jeg allerede er halvvejs med at blive forkælet af pakkekalender hver morgen ;-)

I dag var der en notesbog, en farveblyant og en lille lilla Margretheskål. Virkelig gode gaver, og jeg elsker at have fået notesbøger, så jeg kan lave alle mine små huskelister, madplaner, skrive tanker og idéer ned. Skønt!

Jeg vil hoppe tilbage til pensum i Kulturteori og -analyse, inden jeg skal mødes med min studiegruppe om halvanden time og knokle eksamensforberedelse i mindst fire timer. Ville langt hellere hygge herhjemme med julemusik, hæklenålen, se gamle julekalendere på nettet og gå en lang tur i det iskolde snelandskab. Men det må vente til en anden god gang. Glædelig 12. december :-)



søndag den 9. december 2012

2. adventsdag

Glædelig 2. søndag i advent! Jeg har haft en småtravl dag synes jeg, som primært er gået med praktiske ting.
På dagens to-do-liste har der stået:
Studiegruppearbejde
Handle ind
Rydde op
Vaske tøj
Lægge tøj sammen
Se julekalender
Lægge sidste hånd på fremlæggelse

Den meget omtalte snestorm satte jo ind i nat på Fyn. Jeg blev i hvert fald sneet godt og grundigt til, da jeg cyklede hjem fra en julefest klokken 03.30 i morges. Ret hyggeligt at cykle hjem med sne om ørerne, og synet i morges i baggrunden vidnede om, at sneen ikke var stoppet (Og så er fem timers søvn desuden slet ikke nok for mig, gaaab)






















Dagens pakker stod på brødblanding til lidt lækker bagning og et rigtig fint thekrus med &-tegn på.


















Og så fik jeg tændt lys i adventskransen. Jeg elsker at have levende lys og nyder derfor juletiden i fulde drag.






















Nå, jeg vil kaste mig ud i at læse op til en fremlæggelse i morgen, og så skal jeg se julekalender på både DR og TV2 :-) Og glæde mig helt åndssvagt meget til, at kæresten kommer hjem fra en uge i London i morgen.